Lofsdalen Event

Företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor.

Lofsdalen är en komplett fjällanläggning som passar perfekt alla typer av företagsevenemang. Senaste tillskottet är Mackmyra Skybar som ligger högst upp på fjället 1125 m.ö.h där vi erbjuder guidade turer bland whiskyfaten, whiskyprovningar, privata middagar samt unika konferensmöjligheter för upp till 60 personer.

Konferensen eller bara en nöjesresa

Här kan ni hålla kickoffen, konferensen eller bara en nöjesresa med ren personal- eller kundvård på ett extremt personligt plan. Lofsdalen har högsta fallhöjd söder om Åre. Det finns en ski-cross anläggning där svenska landslaget förlägger sin OS-förberedelse, det finns en park i toppklass och mycket populär offpiståkning. Dessutom är Lofsdalen känt för sina 70km långa längdspår och skoterleder som ger er möjligheter att upptäcka en fantastisk och spännande natur.

Middag, afterski och nattklubb

Äter och dricker gör man på Restaurang Hovärken by BankOmat som serverar bra mat i en härlig fjällmiljö och dessutom erbjuder både afterski och nattklubb. Som om detta inte vore nog erbjuder Lofsdalen också ett aktivitetshus med bowling och andra roliga tävlingsmöjligheter, mysiga boenden, konferensmöjligheter, skiduthyrning, skidskola, sportshop och framför allt en direkt närhet till allt! När ni väl är på plats i Lofsdalen kan ni låta bilarna eller bussen stå, ni kan gå till allt och utmaningen att hålla samman en större grupp känns inte längre som ett problem. Tack vare goda samarbeten med lokala aktörer kan vi också stoltsera med ett brett utbud av aktiviteter till förmånliga priser.  

För bokning & kontakt

E-post: Joakim@restaurangbankomat.se